Poradna Labeta Chléb tmavý bez lepku 0,5 kg

Autor: | Vloženo: 06.04.2015 000 10:39 | Témata: Poradna Labeta Chléb tmavý bez lepku 0,5 kg

Co dělat,aby se mi chléb nesrážel?

Pekli jsme tento chléb už třikrát podle návodu a pokaždé se srazil...Druhý den byl strašně tvrdý a téměř nepoživatelný.

Děkuji za odpověď

  • Labeta a.s.

    Labeta a.s.

    8. dubna 2015

    Dobrý den paní Zemančíková,

    chtěla jsem se Vás zeptat, jestli pečete na program cca 2,0 – 2,5 hodiny dlouhý? Po upečení chléb ihned vyndejte z pekárny a nechte chladnout na podložce, která není celistvá, třeba na mřížce.Tím se zajistí volný odvod páry, chléb nebude páru zadržovat a působit sraženě.


    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.