Nejnovější recenze ze sekce Chlebové a pizza směsi
100%
Spokojenost. Další možnost, jak si zpříjemnit bezlepkovou dietu...
100%
Spokojenost s výrobkem.
100%
- Moje oblíbená směs na chleba.
100%
Výborný chleba, určitě objednám znovu
100%
- Chutná mi, zajímavý
100%
- výborný chléb pro bezlepkovou dietu, vždy hned snědený
100%
- chutný, nadýchaný
100%
- Kupuji opakovaně, nepřidávám jogurt , ale trošku vody , také přidávám mleté lněné semínko a psylium . Vodou upravuji
- konzistenci . Upeču v pekárně , rozdělím na denní části a dám
- do mrazáku . Clebík je velmi sytý . Doporučuji .
Uvítala bych nižší cenu .
80%
dobrý domácí chléb
100%
- Vynikající světlý chleba
100%
Výborný, doporučuji
100%
vyzkouším
90%
- velké, ekologické, levné balení
- tahle směs od Nominalu má výborné vlastnosti k pečení i chuť
- z velkého balení se špatně odebírá dané množství
- neobsahuje návod k upečení, je nutné ho mít z malých krabic
- nejde zajistit proti molům
80%
- Vláknina
80%
Chleba byl chuťově dobrý, trochu vlhčí po upečení - chybí info, jaká má být struktura upečeného chleba .....
90%
⭐⭐⭐⭐⭐
90%
Díky této směsi jsem konečně pochopila, jak používat tu obdélníkovou "misku" na pečení chleba (pekáček). Příprava byla opravdu snadná (vše je napsáno na obalu) a plátky jsou z něj takové menší, ale pořád celkem "akorát" na normální svačinu. Těch slunečnicových semínek tam není moc, zdá se mi, ale chutná mi ten chleba... hodí se ke všemu. Nic tam jakoby neruší, nedominuje vyloženě nějaká chuť. Dobře se krájí, nerozpadá se... Já jsem spokojená. Jen bych ho pekla příště asi spíš na spodním roštu v troubě, ten vršek jsem trochu "přičmoudila" , ale dobrý... a nepodsypávejte formu grahamovou moukou jak já, pak to z toho "práší" a zasekává se v krku...
Ale koupila bych ho klidně znovu (ještě mám v zásobě ten vícezrnný, budu zkoušet).
90%
Pernerka směs na chleba se slunečnicovými semínky mi chutnala trochu víc, ale tohle zase líp "lahodí oku". Jsou v tom dýňová semínka, místy také lněná... Chlebík moc "nenabobtná", je spíš menší, ale ničemu to nevadí. Dala jsem tentokrát trochu víc vody... podsypala strouhankou (cokoliv na něm zdá se opadává... ale jde to líp vyklopit), a dala péct na spodní rošt.
Než úplně vychladnul a trochu "zavadnul" do druhého dne, tak šel hůř krájet, lepil se na nůž... teď už bez problému. Po upečení měl krásně křupavou kůrku, potom jakoby změknul celý trochu.
Já si ho hned krájím a zamražuju, ať mi vydrží o dobré chuti co nejdéle, protože ho hned nestíhám sníst.
Vřele doporučuji, pokud s pečením chleba zatím začínáte, ještě nevíte moc jak na to, nebo nestíháte. Nemusí se hníst, stačí promíchat vařečkou a do hoďky a půl to máte se vším všudy hotové.
Miluji ho jentak s máslem a solí... nebo si dát na něj pořádnou vrstvu pomazánky.
100%
- Smes vyborna.
100%
výborná chuť
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »